Om oss

Om Bæreglede

Bæreglede drives av kompetente entusiaster for bæring, for å gi Norges innbyggere mulighet til å finne det riktige bæretøyet for hver enkelt, og god hjelp i hvordan det skal brukes.

Vi har også et rikt utvalg av ammeprodukter, og fører alt fra ammeinnlegg til hjelpebryst og ammeklær (mye er kun i den fysiske butikken).

Alle typer tøybleier og intimprodukter for kvinner får du også hos oss.

Endelig kan vi tilby et stort utvalg barneklær, ikke minst i ull, samt diverse nyttige småprodukter og leker.

Hos oss står barnet i sentrum, og vi tilbyr naturligvis både et stort krabbeområde samt amme-/matesofa tilgjengelig.

Våre Ansatte

13124562_10156873171740300_6072315945201385495_nMathea er teamleder i butikken og er å finne på Bæreglede nesten hver dag. Hun har tidligere jobbet i mange år i barnehage og som makeup artist, drømmen er å bli jordmor en dag. Mathea har to barn, Kala 6 år og Tomine 2 år. Alt mulig bæretøy er blitt testet opp igjennom men favoritten er og blir vevd sjal. Kommer du innom og spør hjelper hun deg gjerne med knuter. Mathea sertifiseres fortiden til “Babywearing consultant” igjennom School of babywearing London. Hun elsker å snakke om fordelene ved bæring og holder i blant små foredrag når hun blir bedt om det, f.eks ved Klinikk for alle.  Tøybleier har Mathea brukt til Tomine og kan svare på det meste om forskjellene mellom engangsbleier og tøybleier.

mathea@bereglede.no

 

 

 

victoria2d

Victoria har to barn på 7 og 11 år. Ved siden av å jobbe i Bæreglede studerer hun juss på Universitetet i Oslo. Victoria har båret barna sine flittig og vært spesielt glad i elastisk sjal, meitai, ringslynge, sjaltai og ikke minst vevde sjal. Selv om barna har blitt større sniklåner hun gjerne en bærebaby og får fremdeles høy puls av Indioer og regnbuesjal. Sykehuspumper har Victoria brukt for å selge melk til Ullevål og hun har vært deltidsbruker av tøybleier, alt fra brettebleier til lommebleier. Victoria har vært aktiv bruker av tettinntil i sin tid. Hun svarer deg også gjerne på spørsmål om menskopp og tøybind. Victoria er sertifisert “Peer supporter” av School of babywearing London. Hun jobber mye administrativt, men er ofte å se i butikken.

victoria@bereglede.no

 

 

 

 

 

unnamed

Marte er mammaen til Ildri 2,5 år som har blitt båret siden hun var 3 uker gammel. Marte bærer mye fremdeles og har brukt det meste av bæretøy men har et hjerte for onbu, ringslynger og vevde sjal. Trenger du hjelp med ringslynga, så er dette dama! Marte sertifiseres fortiden til “Babywearing consultant” gjennom School of babywearing London og hun elsker det praktiske ved bæringen uansett hva man bærer i. Hjemme hos Marte går det i tøybleier og hun har også egen erfaring med ammepumper. Marte har hovedansvaret for sosiale medier hos Bæreglede og legger ut mye spennende på siden vår. Ved siden av å jobbe i Bæreglede studerer hun og har en Bachelor i ernæring, samt grunnkurs som personlig trener fra tidligere.

marte@bereglede.no

 

 

 

 

unnamed (1)

Eva har to større barn og har båret dem mye i for det meste meitai, Angelpack og vevde sjal og hun var aktiv på tettinntil.no dengang. Eva kommer fra Tsjekkia og blir veldig glad når vi får kunder fra hjemlandet inn i butikken, hun er å finne i butikken nesten hver dag. Ammepumper har hun mye erfaring med da hun pumpet lenge med det ene barnet sitt som var prematur. Eva har jobbet i Bæreglede siden 2012 og har i dag hovedansvaret for nettordre, dersom det er noe med din bestilling gir hun overlegen kundeservice. Eva har studert lingvistikk på UiO og har blitt sertifisert til “Peer Supporter” gjennom School of Babywearing. Eva sverger til tøybleier, primært brettebleier og sperrelag i ull. Hun har også brukt EC fra dag to på sin yngste og svarer mer en gjerne på spørsmål om dette.

eva-at-bereglede.no

 

 

 

 

13233109_10209173635078828_804238125357180835_nJeanette eller “Jani” er mamma til Alfred 1,5 år, og skal man tro ryktene så kommer det en ny Bæreglede baby om en stund. Jeanette har båret Alfred siden han var helt fersk og trives aller best med vevde sjal, onbu og meitai. Hun er også en råtass på symaskin og syr blant annet diverse tøybleier og bæretøy. Jeanette er vår desiderte tøybleieekspert og vil du ha en ny knute til kortsjalet er hun også til stor hjelp. Jeanette er egentlig fra Tyskland men kom til Norge i kjærlighetens navn. Ved siden av å jobbe i butikken jobber hun med sin mastergrad lingvistikk ved UiO og blir i disse dager sertifisert “Babywearing Consultant” gjennom School of Babywearing London.

jeanette@bereglede.no


Kontaktinformasjon

Adresse: Wesselsgate 8 0165 Oslo

Telefonnummer: 21 89 92 10

E-postadresse: info@bereglede.no


Åpningstider

Mandag til Lørdag 11:00 - 17:00


Etter avtale?

Har man en prematur / sykt barn, og trenger å skjerme barnet for andre mennesker, kan det være lurt å be om å få komme utenom ordinære åpningstider.

Vi prøver å stille opp så langt det lar seg gjøre for besøkende som kun er i Oslo i kort tid, eller i krisesituasjoner, der et bæretøy trengs med én gang.

Ring butikken, så ser vi om det er mulig å finne et tidspunkt som passer for alle.

Ønsker du opplæring i ergonomisk bæring i din bedrift eller organisasjon? Er det en messe eller et seminar der vår kompetanse er ønsket?

Vi holder kurs og foredrag om ergonomisk bæring av babyer!

Kontakt oss gjerne med forespørsler på e-post: mathea@bereglede.no