Om oss

Om Bæreglede

Bæreglede drives av kompetente entusiaster for bæring, for å gi Norges innbyggere mulighet til å finne det riktige bæretøyet for hver enkelt, og god hjelp i hvordan det skal brukes.

Vi har også et rikt utvalg av ammeprodukter, og fører alt fra ammeinnlegg til hjelpebryst og ammeklær.

Alle typer tøybleier og intimprodukter for kvinner får du også hos oss.

Endelig kan vi tilby et stort utvalg barneklær, ikke minst i ull, samt diverse nyttige småprodukter og leker.

Hos oss står barnet i sentrum, og vi tilbyr naturligvis både et stort krabbeområde samt amme-/matesofa og stellebord tilgjengelig.

Våre Ansatte


unnamed

Marte er mammaen til Ildri 4 år som har blitt båret siden hun var 3 uker gammel. Marte bærer mye fremdeles og har brukt det meste av bæretøy men har et hjerte for onbu, ringslynger og vevde sjal. Trenger du hjelp med ringslynga, så er dette dama! Marte er sertifisert “Babywearing consultant” gjennom School of babywearing London og hun elsker det praktiske ved bæringen uansett hva man bærer i. Hjemme hos Marte går det i tøybleier og hun har også egen erfaring med ammepumper. Marte har hovedansvaret for sosiale medier hos Bæreglede og legger ut mye spennende på Facebook og Instagram vår. Marte har en Bachelor i ernæring, samt grunnkurs som personlig trener fra tidligere. Ved siden av å jobbe i Bæreglede driver Marte tjenesten Bærehjelpen, og kan gjennom denne leies for private konsulatsjoner hjemme hos deg!

marte@bereglede.no ¤ baerehjelpen@gmail.com

 

 

Eva har jobbet i Bæreglede siden 2012 og er butikkansvarlig i dag. Hun har to større barn og har båret dem mye i for det meste meitai, Angelpack og vevde sjal og var aktiv på tettinntil.no dengang. Eva er å finne i butikken nesten hver dag. Ammepumper har hun mye erfaring med da hun pumpet lenge med det ene barnet sitt som var prematurt. Eva har studert lingvistikk ved UiO og er sertifisert “Peer Supporter” gjennom School of Babywearing. Hun har også tatt Slingababys kurs for å bli bæreveileder. Eva sverget til tøybleier, primært brettebleier og sperrelag i ull. Hun har også brukt EC fra dag to på sin yngste og svarer mer en gjerne på spørsmål om dette.

eva@bereglede.no

 

 

Abigail er ringevikar hos oss og er ofte å treffe i butikken på lørdager. Hun er mor til en kul liten fyr, og har nettopp fått en baby til, en jente! Allerede mens Abigail var gravid med sønnen din begynte hun å tenke at bæring så kult og praktisk ut, og to uker inn i morsrollen var hun godt i gang med bæresjal. Hun forelsket seg i bæringen som ikke bare et praktisk hjelpemiddel men og noe som var gøy og fint for å gi masse nærhet til den lille babyen. Denne Hollandske skjønnheten er aller mest glad i vevde bæresjal, ringslynger og meh dai. Og hun lærer gjerne bort! Abigail har sertifisering som babywearing consultant gjennom Slingababy. Hun er og en av de faste workshopholderne ved Nasjonalt bæretreff. Abigail brenner for a andre skal se fordelen ved bæring og  få en enklere småbarnstilværelse. Abigail snakker best engelsk men forstår mye norsk.

 

 

 

 

 

13233109_10209173635078828_804238125357180835_n

Jeanette eller “Jani” er mamma til Alfred 3 år og  Amelia 1 år. Jeanette har båret begge barna fra dag en og trives aller best med vevde sjal, onbu og meitai. Hun er også en råtass på symaskin og syr blant annet diverse tøybleier og bæretøy. Jeanette er vår desiderte tøybleieekspert og vil du ha en ny knute til kortsjalet er hun også til stor hjelp. Jeanette er egentlig fra Tyskland, men kom til Norge i kjærlighetens navn. Ved siden av å jobbe i butikken tar hun mastergrad lingvistikk ved UiO og er sertifisert “Babywearing Consultant” gjennom School of Babywearing London.

jeanette@bereglede.no

 

 

Thao er ringevikar hos oss, hun har to små barn og har nettopp fått sitt tredje! Hun har blant annet jobbet som tegnspråk tolk, og har i permisjonstiden med de eldste barna studert psykologi. Thao synes det er spennende hvordan ulikt bæretøy er på kroppen og bærer i både sjal, sele og ringslynge. Miljøet er i fokus og alle barna bruker/har brukt tøybleier, derfor er hun godt kjent med de ulike løsningene som finnes. Thao synes det er fantastisk å få hjelpe å finne det fantastiske bæretøyet til deg og ditt barn!

Kontaktinformasjon

Adresse: Wesselsgate 8 0165 Oslo

Telefonnummer: 21 89 92 10

E-postadresse: info@www.bereglede.no


Åpningstider

Mandag til Lørdag 11:00 - 17:00


Etter avtale?

Har man en prematur / sykt barn, og trenger å skjerme barnet for andre mennesker, kan det være lurt å be om å få komme utenom ordinære åpningstider.

Vi prøver å stille opp så langt det lar seg gjøre for besøkende som kun er i Oslo i kort tid, eller i krisesituasjoner, der et bæretøy trengs med én gang.

Ring butikken, så ser vi om det er mulig å finne et tidspunkt som passer for alle.

Ønsker du opplæring i ergonomisk bæring i din bedrift eller organisasjon? Er det en messe eller et seminar der vår kompetanse er ønsket?

Vi holder kurs og foredrag om ergonomisk bæring av babyer!

Kontakt oss gjerne med forespørsler på e-post: mathea@www.bereglede.no

Legg igjen en kommentar